Es necesario permitir la ejecución de scripts para el correcto funcionamiento de la página.
Inicio Contenido Central

LA FUNDACIÓ

El Grup Catalana Occident

Els pilars del Grup Catalana Occident s'assenten en la constitució, el 1864, de la Sociedad Catalana de Seguros Contra Incendios a Prima Fija. No obstant això, la veritable arrencada de la companyia es produeix ja en el segle XX, sota la direcció i la visió empresarial de Jesús Serra Santamans, qui va expandir el Grup per tot Espanya quan va estendre'n l'àmbit d'actuació i va ampliar-ne la gamma de productes, destinats a cobrir totes les necessitats de famílies i empreses.

Actualment, el Grup Catalana Occident és una de les majors companyies asseguradores del nostre país (ocupa el 6è lloc al rànquing d'entitats asseguradores a escala nacional, per volum de primes, i el 2n a escala mundial pel que fa al negoci de l'assegurança de crèdit), amb una àmplia experiència, una històrica i contrastada solvència, i una gestió coherent i rendible. A més, el Grup cotitza a la borsa i compta amb Atradius al seu hòlding, companyia que opera a 50 països.

El Grup basa la seva activitat en el sector de les assegurances en el seu sentit més ampli, ja que contempla, per mitjà dels seus 7.000 empleats i 20.000 mediadors, tots els rams i productes.

www.grupcatalanaoccident.com

Segueix-nos:
 
Comparteix aquesta notícia:
Fin Contenido Central

Fundació Jesús Serra · Avda. Alcalde Barnils, 63 · 08174 Sant Cugat del Vallès (Barcelona)

Avís legal | Política de Cookies| Contactar