Es necesario permitir la ejecución de scripts para el correcto funcionamiento de la página.
Inicio Contenido Central

LA FUNDACIÓ

La figura de Jesús Serra

Jesús Serra Santamans va néixer al Pont de Vilomara, un petit poble de la província de Barcelona, el 1911. La seva figura és reconeguda, fonamentalment, per haver fundat el Grup Catalana Occident i per haver dedicat la seva vida, a l'igual del seu pare, al món de les assegurances, la qual cosa li va permetre convertir-se en una de les personalitats més rellevants del sector a Espanya.

Posseïdor d'una gran humanitat i, també, d'una visió empresarial extraordinària, durant la seva llarga trajectòria, va fundar empreses i institucions de gran rellevància i va impulsar nombrosos projectes, als quals sempre va aportar un esperit positiu i visionari que el va fer mereixedor de nombroses distincions.

A més del seu talent empresarial, Jesús Serra es va caracteritzar per la seva gran humanitat i pel seu interès per les arts, entre les quals va cultivar amb passió la música i la poesia. Per altra banda, va ser un entusiasta dels esports, que no només va practicar, sinó que va promoure i impulsar sense deixar mai al costat la intensa tasca social, sensibilitzada cap als més necessitats.
Segueix-nos:
 
Comparteix aquesta notícia:
Fin Contenido Central

Fundació Jesús Serra · Avda. Alcalde Barnils, 63 · 08174 Sant Cugat del Vallès (Barcelona)

Avís legal | Política de Cookies| Contactar