Es necesario permitir la ejecución de scripts para el correcto funcionamiento de la página.
Inicio Contenido Central

LA FUNDACIÓ

Objectius

La Fundació Jesús Serra treballa per aconseguir una societat millor i, per assolir-lo, inspirada per l'esperit humanista que va caracteritzar Jesús Serra Santamans, fundador del Grup Catalana Occident, es guia sempre per valors com la solidaritat, l'esforç i el treball en equip.

L'esperit humà i emprenedor de Jesús Serra ha portat la Fundació a impulsar, any rere any, multitud de projectes, que inclouen programes d'investigació, esdeveniments culturals, torneigs esportius i altres accions amb què es concedeixen beques als estudis i es promociona un gran nombre de projectes socials.

Entre les entitats a les quals la Fundació presta ajut, hi ha el Centro Nacional de Investigaciones Oncológicas de Madrid (CNIO), la Fundación ESADE, la Federación Española de Deportes de Personas con Discapacidad Física (FEDDF), la Fundación Deporte y Desafío, Manos Unidas, Médicos sin Fronteras, la Fundación Prevent o el Banco de Alimentos.

Els plans de futur de la Fundació, que creix de manera constant, reflecteixen la seva continuïtat com a mecenes d'iniciatives valuoses per a col·lectius diversos, la gestació de nous projectes i l'ampliació de la seva àrea d'actuació.
Segueix-nos:
 
Comparteix aquesta notícia:
Fin Contenido Central

Fundació Jesús Serra · Avda. Alcalde Barnils, 63 · 08174 Sant Cugat del Vallès (Barcelona)

Avís legal | Política de Cookies| Contactar